تخصص : خانواده
باسلام. بنده لغو حضانت شدهام و اجراعیه صادر شده و مهلت ان گذشته اما نه فرزند ۱۰ساله حاظر است نزد مادر برگردد و نه مادر به فرزند مراجعه کرده که پیام یا خبر هم میدهم برای بردن فرزند نیامده. به دفتر شعبه مراجعه کردم و گفتم فرزند حاظر به رفتن نمیباشد آنها گفتن یک لایحه تنطیم کن و بفرست تا صورتجلسه شود. حالا در صورتجلسه چه اتفاقی میفتد آیا فرصت دفاعکردن و یا برگرداندن به بنده را خواهند داد. نظر به اینکه بنده لایحه دادم باز هم احتمال جلب وجود دارد. چه راه حلی وجود دارد تا فرزند در کنار بنده باشد. بنده بغیر از او کسی را ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام باید دلایل لغو حضانت شما بررسی شود. در حالت کلی امکان بازگشت ندارد حتی اگر طفل تمایل به حضور در کنار شما داشته باشد چرا که مصلحت طفل را دادگاه تشخیص میدهد.
سلام طی یک لایحه دلایل و مدارک خود را به صورت مبسوط توضیح دهید چنانچه دادگاه، بودن فرزند پیش شما را به مصلحت بداند قطعا رسیدگی خواهد کرد برای بردن فرزند هم به مادر اظهارنامه بفرستید تا بتوانید ثابت کنید شما از رای دادگاه تمکین کرده اید.
سلام اول باید دید به چه علت برای حضانت صالح شمرده نشده ولی در کل.می توانید طی یک لایحه ادله خود را مطرح نمایید وتقاضای ارجاع امر به روانشناس دهید وادعا کنید فرزند اگر برود دچار صدمه واسیب روحی می گردد تا رسیدگی وقطعا مصلحت فرزند درنظر گرفته می شود.
سلام
با توجه عدم پیگیری مادر شما میتوانید طی یک لایحه موضوع را شرح دهید وخواسته خود را عنوان کرده تقاضای صدور دستور مقتضی ازجانب ریاست شعبه نمایید
با سلام ابتدا باید دلایل لغو حضانت شما بررسی گردد.با این وجود میتوانید لایحه ایی مبنی بر مصلحت طفل در زندگی با شما و بیم آسیب روحی و روانی در صورت جدایی ارائه نمایید به دادگاه
با سلام.
موضوع حضانت، جلب ندارد.
حکم، تاسیسی است به این معنا که تا زمانیکه خواهان اقدام ننماید مسئولیتی متوجه شما نیست.
علت عدم بازگشت فرزند به نزد مادر را برای دادگاه مطرح نمایید و اعاده ی دادرسی نمایید.
با سلام،علت لغو یا سلب حضانت چه بوده؟ اگر از خانب مادر فرزند بوده چرا برای بردنش اقدام نمی کند؟طی لایحه ای ماوقع را شرح دهید تصمیمگیری با دادگاه است.اگر با دادگاه همراه باشید و مسیری که می گویند طی کنید جلبی متوجه شما نیست.
باید دلایل سلب حصانت شما بررسی شود .
به هر روی با ارسال اظهارنامه ای به مادر به دادگاه ثابت نمایید که از انجام حکم دادگاه خودداری نکرده اید و در هر صورت اگر فرزند به شما وابستگی دارد این موضوع و تمای دلایل خود را در قالب لایحه به دادگاه تقدیم نمایید ،ممکن است با حضانت شما موافقت شود .
سلام
اجراییه صادره منتج به جلب شما نخواهد شد چرا که طبق ماده 40 قانون حمایت خانواده شما مانع اجرای حکم نشده و و اگر اکنون مشمول موارد سلب حضانت(ماده 1376 قانون مدنی ) نمی باشید به دادگاه محترم ارائه ی توضیح و اعاده ی دادرسی نمایید.
ارسال اظهارنامه جهت اعلام آمادگی شما برای اجرای حکم بی ضرر خواهد بود.
سلام
علل رفع حضانت باید مورد بررسی و تدقیق واقع شود .
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (10)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (11)
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (5)
سیده فاطمه عسگرپور
1401/06/01-17:13:19