تخصص : کلاهبرداری
با درود وسلام،اگه یک دعانویس۲۰شاکی داشته باشد وازهمشون کلا۵۰میلیون تومن گرفته باشه وطلسم ..داده باشه بهشون (ازسال۹۰تا۹۶نه قبل از۹۰ ونه بعداز ۹۶ به هیچ کس دعا،طلسم..نداده وهیچ پولی هم نگرفته ازکسی بابت دعا..) اگه۱۰شاکی باهم از رمال شکایت کنن الان یعنی سال۱۴۰۰ومحکومش کنن به رمالی آیا به اشد مجازات یعنی ۷سال حبس محکوم میشه رمال؟؟و اگه به ۷سال حبس محکوم میشه آیا بعدازطی کردن دوره محکومیتش اگه مجدداون ۱۰شاکی دیگه ازش شکایت کنن ومحکومش کنن به رمالی آیا مجدد به اشد مجازات یعنی ۷سال حبس دیگه محکوم میشه؟(باتوجه به اینکه کل۲۰شاکی ازسال۹۰تا۹۶ازش دعاگرفتن ورسیدپرداخت شاکی ها بین ۹۰تا۹۶ هست وبعداز۹۶ رمال به هیچ کس دعا..نداده پول هم نگرفته بابت دعا و... ازهیچ کس چجوری وبرطبق چه فرمولی زندان برای رمال طبق گفته هام صادر میشه خیلی ممنون
مجازاتی که برای فرد فالگیر در نظر گرفته شده است، متفاوت خواهد بود. اگر مالی از طریق غیرقانونی کسب شود، این مال نامشروع است و به دست آورنده آن باید پاسخگو باشد. در قانون اگر کسی مجرم به کسب مال نامشروع شناخته شود از ۳ماه تا دوسال حبس را تحمل میکند همچنین دو برابر مال کسب شده را باید بهعنوان جزای نقدی پرداخت کند و مال کسب شده را نیز به صاحب خود برگرداند.اگر قاضی عمل فالگیری و رمالی را کلاهبرداری بداند برای رمال مجازات حبس تعزیری از یک تا ۷ سال در نظر میگیرد، البته رد مال و جزای نقدی از دیگر مجازات رمالان است.بنابراین قضات معمولا افراد متهم به جرم فالگیری و رمالی و دعانویسی و فالگیران کلاهبردار را با استفاده از قوانین مربوط به کلاهبرداری و به دست آوردن مال نامشروع مجازات میکنند و اگر این افراد جرم مستقل دیگری نیز مرتکب شده باشند به مجازات آن جرم نیز محکوم میشوند.جرم کلاهبرداری هم مرورزمان ندارد لذا 10شاکی دیگرهروقت شکایت کنند قابل پیگیری است ودرنهایت به نظر قاضی بستگی دارد...
پیرو پاسخ قبلی اصلاح می گردد قسمت اخر توضیحات با توجه به تصریح بند «ب» ماده 109 قانون مجازات اسلامی 1392 و نصاب مقرر در ماده 36 و تبصره ذیل آن از قانون مذکور فقط کلاهبرداری بیش از یک میلیارد ریال مشمول ممنوعیت مرور زمان مقرر در ماده 109 مذکور می باشد و بزه کلاهبرداری کمتر از نصاب مذکور مشمول مقررات مروز زمان است.و10سال بگذردو10شاکی شکایت کند تعقیب کیفری منتفی است.
با سلام،در جرم کلاهبرداری با توجه به میزان مبلغ طبق بند ب ماده ۱۰۹ قانون مجازات اسلامی بعد از ده سال شامل مشمول مروز زمان میشود و امکان شکایت حقوقی فراهم است.
سلام
با توجه به تغییرات در مجازات جرایم تعزیری در سال ۹۹ ، جرم کلاهبرداری زیر صد میلیون تومان جرم قابل گذشت هست و تا یک سال از تاریخ وقوع یا اطلاع بزه دیده قابل شکایت می باشد .
ولی بهر حال حق طرح دعوای حقوقی برای شما وجود دارد
سلام رمالی جرمی مستقل است وچون همزمان بارمالی وجهی هم گرفته عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع هم مصداق پیدامیکند .که رفتارمجرم دوعنوان کیفری خواهد داشت که مجازات جرم اشد که کلاهبرداری خواهد بود رو اعمال میکنن واگرمتعاقبا ازمتهم جرائم مشابه دیگری هم کشف شد باپیگیری شکات جدید به خاطرتکرارجرائم مذکوربابت هراتهام جدید حداکثرمجازات مقررهمان جرم داده خواهد شد .
باسلام
جرمکلاهبرداری برای مقادیر زیر ۱۰۰میلیون مرور زمان یکسال از تاریخ وقوع جرم دارد
سلام
کلاهبرداری زیر 100 میلیون تومان قابل گذشت و شامل مرور زمان یک ساله است. بنابراین بعد از گذشت یکسال از تاریخ وقوع جرم و آگاهی بزهدیده دیگر نمی توان شکایت کیفری مطرح کرد ولـــــــــــی از جنبه حقوقی و دارا شدن بلاجهت میتوان اقدام کرد.
کلاهبرداری
پاسخ ها (0)
کلاهبرداری
پاسخ ها (9)
کلاهبرداری
پاسخ ها (8)
کلاهبرداری
پاسخ ها (8)
کلاهبرداری
پاسخ ها (8)
کلاهبرداری
پاسخ ها (9)
کلاهبرداری
پاسخ ها (11)
کلاهبرداری
پاسخ ها (6)
کلاهبرداری
پاسخ ها (3)
کلاهبرداری
پاسخ ها (9)
عذرانصرآبادی
1400/11/25-12:57:20