تخصص : ارث
با سلام و احترام .
اگر یکی از وراث ، ممنوع المعاله باشد تکلیف چیست ؟؟ چون لازم است که ایشان هم در خصوص اوال مشترک که قصد فروش وجود دارد در دفتر ثبت و اسناد امضا کند لیکن نمی تواند ؟
و اینکه برای پیگیری از دادگاه چه باید کرد ؟ کدام یک از موارد شکایت ، دادخواست ، اظهارنامه باید تهیه کرد ؟ و اصلا به کجا باید ارای بشود ؟ و متن نامه باید به چه مرجعی نوشته شود .
با تشکر فراوان .
یا صیر کنید تا مورد برطرف شود و آزادانه با امضای همه شرکا اقدام به فروش و..کنید یا دادخواست تحریر و تقسیم ترکه از طریق دفتر خدمات قضایی دهید.
سلام.فعلا در خصوص ماترک اقدام به طرح دعاوی به خواسته های مهر و موم ترکه و تحریر ترکه از طریق دفاتر خدمات قضایی کنید .به هرحال سعی کنید جهت جلوگیری از اختلافات احتمالی بیت وراث یا تضییح حقی از وراث ،شعبه یا شعباتی از دادگاه یا شعبه اجرای احکام دادگاهی که به موجب حکم قطعی ممنوع المعامله شده رو پیداکنید و نسبت به پرداخت دین ایشان اقدام شود مگر اینه مجازات حبسی هم برای ایشان لحاظ شده که میبایست بارضایت شاکی پرونده ،نهایتا منجر به جریمه یاجزای نقدی شود تاحکم ممنوع المعامله بودن ایشان مرتفع شود .خودشان بهتر میدانند که در چه دادگاهی وتحت چه عنوان یا عناوینی ، پرونده ای علیه ایشان مطرح بوده و محکوم شده اند .به همان مرجع مراجعه کنند .
سلام ابتدا باید ممنوع الخدماتی ایشان رفع شود.
سلام دادخواست تقسیم ترکه بدهید و یا منتظر بمانید تا مشکل حل شود
سلام
یــــا اینکه منتظر بمانید تا علت ممنوع المعامله بودن ایشان رفع شود و یــــا اینکه دادخواست به خواسته تقسیم ترکه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (5)
ارث
پاسخ ها (9)
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (7)
ارث
پاسخ ها (10)
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (6)
ارث
پاسخ ها (10)
فرشته نوری
1401/05/10-17:13:39