تخصص : سایر امور حقوقی
بنده از خریدار هم وکالت بلاعزل دارم و هم مبایعه نامه به نظر شما:
1- آیا انتقال سند یا همان به نام کردن سند رو با وکالت بلاعزل انجام دهم یا با مبایعه نامه ؟
2- بنده ثمن معامله رو نقدی پرداخت کردم و هیچ چکی هم نگرفته ام چون آشنا بود آیا خود مبایعه نامه که در آن نوشته شده کل هزینه به فروشنده پرداخت شده خود اثبات بر پرداخت من نمی شود تا بعدا در صورت انکار به آن استناد کنم ؟
با سپاس فراوان ...
با وکالتنامه بلاعزل.اصل بر صحت قراردادهاست مگر خلافش ثابت شود.
با وکالتنامه این کار را انجام دهید و بهتر است یک رسید در مقابل پرداخت مبلغ نقدی هم از فروشنده دریافت نمایید.
با سلام همانطور که میدانید وکالت نامه حتی بلاعزل هم باشد با فوت وکیل یا موکل و یا سفاهت،جنون و بطور کلی حجر (نداشتن عقل معاش)یکی از طرفین وکالت نامه باطل میشود برای ممانعت از این مشکل یک مبایعهنامه نیز منعقد میکنند تا حق مالکیت خریدار زیر سوال نره،اما برای انتقال سند با داشتن وکالتنامه رسمی بلاعزل دیگر نیازی به حضور مالک نبوده به تنهای قادر به دریافت و انتقال سند مالکیت خواهید بود اما برای مبایعه نامه به تنهایی مالک لازم بوده نیازمند امضای وی خواهد بود،تفاوت دیگر آن این است که اگر با وکالت نامه اقدام به انتقال سند به نام دیگری (خریدار بعدی) کنید بعنوان مالیات بر درآمد ۲۰ درصد از آن را مالیات باید بدهید اما با مبایعهنامه این مالیات چون درآمد وکیل دیر تلقی نمیشود لازم به پرداخت نخواهد بود.
سلام.با وکالتنامه اقدام نمایید.
اگر اصل سند نزد شما هست با وکالت میتونید اقدام کنید. چون دفاتر حتی اگر وکالتنامه داشته باشید بدون سند انتقال انجام نمیدن .
با سلام
چنانچه در وکالتنامه بلاعزل شما ، انتقال سند به شما وکالت داده شده با استناد به همان وکالتنامه می توانید سند را به نام خود انتقال دهید .
مضافاً اینکه بیع نامه عادی چنانچه دارای امضا طرف مقابل باشه معتبر و قابل استناد است
سلام البته ابتدادرخصوص مبالغ واریزی رسیدی از طرف بگیرید وسپس با وکالت نامه تنظیمی مورد نظر در دفاتر اسناد رسمی اقدام به انتقال به خود نمایید.
سلام رسید پرداخت رو تهیه کنید وهرچه سریع تر با وکالتنامه برای انتقال سند اقدام کنید
سلام رسید پرداخت رو تهیه کنید وهرچه سریع تر با وکالتنامه برای انتقال سند اقدام کنید
سلام
در صورتی که ثمن معامله را تمام و کمال پرداخت کردهاید حتما در قالب اقرارنامه یا رسید پولی اقدام کنید و اینکه طرف مقابل شما آشنا است اکتفا نکنید. سپس با وکالتنامهای که در اختیار دارید و به استناد مبایعهنامه اقدام به انتقال ملک به خود بطور رسمی و قانونی کنید.
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (0)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (3)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (2)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (9)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (8)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (9)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (6)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (6)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (7)
سایر امور حقوقی
پاسخ ها (5)
فرشته نوری
1400/11/13-23:42:24