تخصص : ارث
باسلام خدمت شما.پدر بنده در سال ۹۲وصیت نوشت فقط مکتوب کرد.ثبت نکرد.ودر سال ۹۷ فوت کرد.متاسفانه در آن زمان نوشتن وصیت چون می خواست به مکه مشرف بشن.بنده فکر نمیکردم که حالا واقعی به خودش بگیرد.پدرم هم دیگر عوض نکرد.یعنی فکرش را نمیکرد که از دنیا به این روزی برود.ایشان بنده که تک دختر بود وسه برادر.با دار بود یک باب زمین کهدر مرکز شهر بودوبه برادرها داداز آن بابت ۳۰میلیون آن سال نوشت وبقیه شامل خانه باغ حد ۲۰۰۰خوردی که خانه پدری بودویک زمین ۳۰۰۰متری که باغ پرتقال بود.وزمین کوه که۲۰۰۰متر بودرا برای برادران نوشت.البته من از بابت زمین کوه چیزی ندیدم.ولی برادران گرفتن بعد فوت پدرم ماشین ۲۰۶ روبه برادر کوچکم که مثلا خرج مراسم داد دادن.واسلاح شکاری پدرم که اون موقع ۳۵ میلیون بود راچون برادر بزرگم زحمت کشید برای مادرم بعد سال پدرم مادر هم به رحمت خدا رفت.من هم از شوهرم طلاق گرفت.البته از حقوق پدرم الان مستمری میگیرم.ولی سوال بنده اینست که آیا به دلیل اینکه شوهرم معتاد ویا اینکه پدرم که دایی شوهرم میشد.باهم اخلاف داشتن مرا از حق قانونی خودم محروم کنند؟ آیا من می توانم امضاء که ثبت رسم نشده را نادیده بگیرم ودنبال ارث خود را بگیرم؟ چون برادرها بین خود تقسیم کردن هیچ انحصار وارثتی از طریق دادگاه انجام نشده.ناگفته نماند به من ۵۰ میلیون سال ۹۸ دادن واز من امضا گرفتن.من چه کار میتوانم براب حق پایمال شده خود انجام دهم آیا اگر شکایت کنم موفق می شوم؟ یا به دردسر وخرج الکی می افتم؟
با سلام شما انحصار وراثت رو انجام بدین و نسبت به وصبت نامه اگر مدعی هستین که امضا نداره و یا متعلق به پدرتون نیست دادخواست ابطال وصیت نامه روبدین و یا اینکه چون ثبت نشده اراده شون تغییر کرده اما باید با شاهد و دلیل ثابت کنید و احتمال برنده شدن هم ضعیفی دارد
با سلام،مستندات نیاز به بررسی دارد اینکه وصیت نسبت به یک سوم مال می توان کرد مازاد بر آن را ورثه باید اجازه دهندبنابر این اینکه انحصار وراثتی اتجام نشد خلاف قانون است نمی تواننداول بین خود تقسیم کنند بعد از شما امضاءبگیرند این هم سهم تو ابتدا انحصار وراثتکنیدو درخواست ابطال وصیتنامه چون مازاد بر یک سوم است و امضایی هم ندارد.
با سلام
تقاضای صدور انحصار وراثت نمایید وسپس برای ابطال وصیت نامه در دادگاه دادخواست دهید
سلام وصیت نامه تا ثلث اموال اعتبار دارد و برای بیشتر از آن نافذ نیست مگر با رضایت همه وراث. بستگی دارد شما سال 98 چه متنی را امضا کردید اگر وصیت نامه را تنفیذ و حق و حقوق خودتون را ساقط کردید کاری نمیتوانید انجام دهید. به نظر من بهتره مدارکتون رو به یک وکیل جهت بررسی ارائه بدید.
سلام،مستندات نیاز به بررسی دارد
باسلام،اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.
سلام اسناد شما نیاز به بررسی دارد. این نکته را بدانید هیچ شخصی را نمیتوان از ارث محروم کرد و هر شخصی در صورت عدم موافقت ورثه فقط نسبت به یک سوم اموالش میتواند وصیت داشته باشد. انحصار ورثه را انجام و سپس اقدام قضایی نمایید
سلام .ابتدا باید در خصوص صدور گواهی انحصار وراثت اقدام کرد .سپس با شرایطی که توصیف کردید ،ظاهرا وصیت نامه مورد نظر مشکلات حقوقی دارد. میتوانید نسبت به ابطال وصیت نامه در داداه حقوقی اقدام کنید .
سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (5)
ارث
پاسخ ها (9)
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (7)
ارث
پاسخ ها (10)
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (6)
ارث
پاسخ ها (10)
سمیرا ابوالمعالی دامغانی
1401/04/26-23:08:51