تخصص : ملکی
با سلام و عرض ادب
در مورد قولنامه صوری سوالی دارم.
اینکه بنا به دلایلی اگر مجبور به تنظیم قولنامه صوری باشیم، مربوط به تاریخ گذشته، و البته هم فروشنده و هم خریدار رضایت کامل داشته باشند بر این امر، آیا شخص ثالث میتونه در مورد صوری بودن این قولنامه مدعی بشه؟
اصل موضوع هم اینه که به علت پراکندگی وراث در کشورهای مختلف (ورثه در ورثه)، امکان تهیه انحصار وراثت همه وراث ممکن نیست.
فرد ثالثی از این موقعیت سوء استفاده کرده و ملک ما را متصرف شده.
سند به نام مورث اصلی است.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام. سند اگر بنام مورث است بایستی درقدم اول گواهی انحصاروراثت اخذ کرد اگر به وراث دسترسی نیست یکی از ورثه با گواهی فوت وشناسنامه مورث جهت اخذ گواهی انحصاروراثت از شورای اخرین محل اقامتگاه مورث اقدام کند وتقاضای استعلام از اداره ثبت احوال بابت مدارک وراث دیگر... پس از اخذ گواهی انحصاروراثت دادخواست خلع ید متصرف ویا شکایت کیفری تصرف عدوانی علیه متصرف مطرح کنید
سلام
اخذ گواهي انحصار وراثت توسط ذينفع يا احدي از وراث توسط سازمان ثبت احوال وبه دستور شوراي حل اختلاف آخرين اقامتگاه متوفي و دادخواست خلع يد متصرف مطرح گردد
با سلام،بستگی دارد که شخص ثالث در این قضیه ذی نفع باشد یا خیر.بهترین راه اخذ گواهی انحصار وراثت از طریق شورای حل اختلاف از طرف احد از وراث است در ارتباط با مدارک مورد نیاز که در دسترس نیست توسط شورا استعلام از مرجع ذی صلاح صورت میگیرد سپس دعوای خلع ید علیه متصرف طرح نمایید.
اخذ گواهی انحصار وراثت توسط یکی از وراث هم امکان پذیر است و در صورت همکاری نکردن سایر وراث میتوان از محکمه درخواست استعلام های نربوطه را نمود
باسلام؛ یکی از ورثه هم می توانید با ارائه مدارک هویتی خود و گواهی فوت از شورای حل اختلاف درخواست صدور گواهی حصر وراثت نماید اگر سایر ورثه حاضر به همکاری نیستند از دادگاه بخواهد که از ثبت احوال استعلام بگیرد.اگر گواهی انحصار وراثت گرفته شود اون موقع علیه متصرف عدوانی هم میشود دعوی تصرف عدوانی حقوقی و کیفری مطرح کرد.
هرکس در موضوعی ذینفع بوده ویا متضرر باشد،برای مراقبت و تامین حقوق مالی و غیرمالی خود از طریق مراجعه به محاکم قضایی و طرح دعوای لازم را دارد،اما صوری بودن مبایعه نامه اولا خلاف اصل بوده و نیازمند اثبات است به نحوی که باید کاشف بعمل آید طرفین هیچ گونه قصدی در انعقاد عقد بیع و انتقال مالکیت نداشته اند امری که به نوعی قابل اثبات و استناد نیست چرا که قانون مدنی در بحث بیع در یک مورد صوری بودن معامله را پذیرفته و جهت حفظ حقوق طلبکاران جرم انگاری کرده به این شرح که«معامله صوری به قصد فرار از پرداخت دین در صورت عدم کفایت باقی اموال مدیون جهت پرداخت دین باطل و در قبال اشخاص ثالث بلا اثر است.»
تنظیم تاریخ غیر واقعی جعل سند میباشد و امکان ابطال معامله ی مذکور وجود دارد.بی دردسرترین کار اخذ انحصار وراثت و طرح شکایت رفع تصرف عدوانی است
سلام با شناسنامه و گواهی فوت مورث،از طریق شورای حل اختلاف واقع در آخرین اقامتگاه متوفی اقدام به طرح دعوی به خواسته انحصاروراثت کنید وابتدای امرهم شورابااستعلام از اداره ثبت احوال مربوطه به اسنادسجلی سایر وراث دسترسی پیدامیکند.پس از صدورگواهی حصر وراثت ،حسب مورددر دادگاه حقوقی ویادادسرای مربوطه اقدام به طرح دعوی خلع ید ویاتصرف عدوانی علیه شخص متصرف کنید .
سلام
یک نفر از وراث برای اخذ گواهی انحصار وراثت کند وسپس تقاضای خلع ید نماید
سلام
اقدام به گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی کرده و با مشخص شدن ملک و املاک و مورثین میتوانید نسبت به شخصی که تصرف عدوانی و غیرقانونی کرده است طرح شکایت کرده و به نمایندگی از وراث دیگر حکم خلع ید را اخذ کنید. تنظیم قولنامه صوری راهحل مناسبی نیست.
اگر منظورتان ثالث ذینفع باشد میتواند به صوری بودن معترض شود .
برای انحصار وراثت درخواست یکی از وراث کفایت میکند
درود
در خصوص پرسشی که مطرح فرمودید به شکل کلی باید گفت که هر معامله صوری به دلیل فقدان قصد که یکی از شرایط اساسی صحت معامله در ماده ۱۹۰ قانون اساسی میباشد ، با طرح دعوا و اثبات آن از سوی هر فرد ذینفعی امکانپذیر میباشد .
اما بهترین روش کار این است که شما یکی از ورثه با تهیه مدارک مربوطه از طریق اداره ثبت احوال تقاضای صدور گواهی حصر وراثت نماید و پس از آن علیه متصرف غاصب دعوای خلع مطرح کنید.
ملکی
پاسخ ها (3)
ملکی
پاسخ ها (6)
ملکی
پاسخ ها (5)
ملکی
پاسخ ها (10)
ملکی
پاسخ ها (5)
ملکی
پاسخ ها (9)
ملکی
پاسخ ها (6)
ملکی
پاسخ ها (5)
ملکی
پاسخ ها (7)
ملکی
پاسخ ها (4)
عذرانصرآبادی
1400/11/01-10:41:52