تخصص : ارث
با عرض سلام و احترام و صبح بخیر خدمت شما. بنده یک ارث پدری داریم که برادرم با زیرکی بنده رو ۱۰سال پیش بیرون کرد.وحالا یک ساله پدرمان فوت کرده و سند مغازه سرقفلی هست .ولی برادرم هنوز از مغازه درآمد کسب می کند وبه علت سر قفلی مغازه به نام پدرم درنیامده چگونه میشود مغازه را بست.پیشنهادی که به من می دهند که من هم به مغازه قفل بزنم
سلام کاربر محترم .چون در سوال مطروحه صرفا منافع عین قهرا به وراث انتقال یافته است ه همین علت وراثی که بالورثه مالک منافع ملک استیجاری و سرقفلی شده اند باید همگی بطور دسته جمعی از آن استفاده کنند و یا برخی به بعضی دیگر برای اداره ی محل کسب، تفویض نمایندگی نمایند و یا اینکه کل وراث از طریق استخدام مدیر و کارمند، از محل بهره برداری کنند.
در ادامه پاسخ قبلی چون بین وراث اختلاف است لذا بعد اخذ انحصاروراثت باید نسبت به تقسیم ویا فروش از طریق دادگاه ادام شود که در این صورت برای فروش مغازه، النهایه دادگاه قبل از صدور دستور فروش می باید مقررات ماده ۱۹ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶ را رعایت کند و چنانچه مالک عین حاضر به خرید نباشد، دستور فروش شش دانگ منافع را صادر کند.
سلام .با فوت مورث ،ماترک قهرا به مالکیت مشاع کل وراث درمیاد وتمام وراث مالک آن میباشند چه عین چه منافع وهیچ یک از وراث بدون اجازه سایر وراث نمیتونن دخل وتصرف ویاانتقالی نسبت به آن انجام دهند.ابتدا اقدام به طرح دعوی انحصار وراثت نماییدسپس دعاوی مهرروموم وتقسیم ترکه انجام دهید تافعلا از هرگونه فعالیت واستفاده از منافع (سرقفلی )جلوگیری شود.سپس اقدام به طرح دعوی به خواسته تجویز انتقال منافع (مستند به ماده ۱۹ قانون روابط مالک ومستاجر)نمایید. البته نسبت به انتقال و فروش منافع مغازه یاسرقفلی اولیت ،انتقال منافع به ایشان میباشد .چون در اینخصوص ،پرونده داشته ام چنانچه مایل بودید از طریق همین سایت تماس حاص نمایید تاراهنمایی بیشتری بتونم بهتون ارائه دهم .
باسلام
بنظرم ارث رو تقسیم کنید که یک سهمی هم به شما برسه بعد برادرتون رو از مغازه بیرون کنید تا تمام حق و حقوقتون را پرداخت کنه . البته مسیر طولانیه ولی راه حل داره و شدنی هست .
با سلام،می توانید از طریق دادگاه انحصار وراثت کنید و دستور فروش سرقفلی را با رعایت ماده ۱۹ قانون مالک و مستاجر ۵۶ بگیرید و اجرت المثل ایام تصرف را از زمان فوت پدر نیز با جلب نظر کارشناس مطالبه کنید.
سلام
شما از طریق گواهی انحصار وراثت میتوانید احقاق حق کنید.
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (5)
ارث
پاسخ ها (9)
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (7)
ارث
پاسخ ها (10)
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (6)
ارث
پاسخ ها (10)
عذرانصرآبادی
1401/03/16-18:01:52