تخصص : ملکی
سلام و خسته نباشید ببخشید مادرم یک ملکی داره میخواد صلح نامه به صورت سند عادی بین خودش و ما که فرزندانش هستیم تنظیم کنه میخواستم بپرسم متن صلح نامه چگونه باید باشد؟ اگر صلح نامه در املاکی نوشته شود معتبر است؟ و آیا صلح نامه عادی در خصوص ملک صحیح است؟
سلام
به یکی از دفاتر اسناد رسمی محل اقامت خود مراجعه بفرمائید تا توسط این دفاتر متن از پیش تنظیم شده ای که از لحاظ قانونی خالی از اشکال است بهره ببرید.
سلام
برای اینکه در آینده با مشکل مواجه نشوید بهتر است صلحنامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد.
با سلام بهتر است در دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد.
سلام توصیه میشود به یکی از دفاتراسنادرسمی جهت تنظیم صلح نامه رسمی مراجعه کنید تا از مزایای سندرسمی صلح بهره مند شوید
سلام برای اینکه کامل و جامع باشد حتما از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایید.
سلام
تنظیم صلح نامه بصودت عادی قابل قبول است ولی بجهت جلوگیری از مشکلات بعدی ،صلح نامه را در دفاتر اسناد رسمی تنظیم کنید.
با سلام،طبق ما ه ۴۷ و ۴۸ قانون ثبت،بهتر است صلحنامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود تا بعدها مشکلی ایجاد نشود.
صلح نامه در صورتی رسمی است که در دفتر خانه اسناد رسمی تنظیم شود . بهتر است در دفتر خانه اسناد رسمی تنظیم کنید.
سلام.برای تنظیم سند عادی صلح نامه از طریق وکلای پایه یک دادگستری سایت وکیل تیک و جهت تنظیم صلح نامه ی رسمی از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدامنمایید.
سلام وقت بخیر
اصلا جای نگرانی نیست ولی توجه داشته باشید برای داشتن یک سند خالی از اشکال حقوقی حتما به یک دفتر اسناد رسمی معتبر مراجعه کنید جهت تنظیم سند
موفق باشید.
سلام در دفتر اسناد رسمی تنظیم نمایید
سلام .به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و صلحنامه رسمی تنظیم شود تا قانونا مفاد ومندرجات آن بین تنظیم کنندگان سند و در محاکم معتبر لازم الاتباع باشد وبه هیچ وجه قابل انکار و تردید نباشد .در واقع باامضای متن سند رسمی به نوعی امضاکنندگان آن اقرار بر وجود عقد صلح و متن و مندرجات موجود در سند مینمایند .
باسلام
با عنایت به اینکه اعتبار اسناد عادی و اسناد رسمی ، با هم تفاوت دارد . به این معنا که توان اجرایی و اثباتی
سند رسمی، نسبت به اسناد عادی بیشتر است . فلذا در صورتی که میان طرفین قرارداد صلح دستی اختلافی در خصوص مفاد صلح نامه دستی شکل گیرد ، قاضی دادگاه باید ابتدا موضوع اعتبار صلح نامه دستی را مد نظر قرار داده و به آن ، رسیدگی نماید . در صورتی که اگر صلح نامه محضری تنظیم شده باشد ، قاضی دادگاه می تواند به استناد آن ، با سرعت و سهولت بیشتری حکم صادر نماید .همچنین ، اصولا اسناد عادی ، می توانند مورد انکار و تردید قرار گیرند ؛ یعنی اینکه یکی از طرفین ، ادعا کند که امضای ذیل سند صلح نامه دستی، منسوب به وی نیست و به این لحاظ ، اعتبار صلح نامه دستی، با تردید مواجه شود . اما نسبت به صلح نامه رسمی نمیتوان ادعای تردید داشت ،فلذا با توجه به مطالب فوق پیشنهاد میگردد صلح نامه محضری تنظیم نمائید.
سلام به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و از طریق از اختلافات بعدی جلوگیری کنید
سلام
برخی از محاکم با استناد به مواد ۴۷ و ۴۸ قانون ثبت اسناد و املاک صلح نامه به صورت عادی را قبول نمی کنند و سند هرچند در دفتر املاک هم تنظیم گردد سند عادی محسوب میشود لذا به منظور پیشگیری از درگیری حقوقی توصیه اکید می شود به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه و سند صلح در دفترخانه تنظیم گردد.
بهتر است در دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد تا اعتبار اسناد رسمی را داشته باشد
ملکی
پاسخ ها (4)
ملکی
پاسخ ها (8)
ملکی
پاسخ ها (8)
ملکی
پاسخ ها (8)
ملکی
پاسخ ها (4)
ملکی
پاسخ ها (9)
ملکی
پاسخ ها (8)
ملکی
پاسخ ها (10)
ملکی
پاسخ ها (9)
ملکی
پاسخ ها (8)
حسین شاپوری
1401/09/11-13:22:41