تخصص : خانواده
سلام.میخواستم بدونم حضانت فرزند بعد از طلاق با پدر هست یا مادر؟ و ایا شرایطی هم دارد.
سلام درصورت عدم توافق والدین و مطابق قانون حضانت فرزند تا سن هفت سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدر می باشد و بعد از سن بلوغ نیز خود فرزند تصمیم می گیرد که با کدامیک از والدین زندگی کند.
سلام تا سن 7 سال با مادر و پس از دختر تا 9 و پسر تا 15 سال با پدر خواهد بود مگر توافقی جداگانه ای شود
سلام تا هفت سال با مادر بعد از آن تا بلوغ با پدر میباشد بعد از بلوغ فرزند حق انتخاب دارد که با کدام یک از والدین زندگی نماید
با سلام حضانت تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ برای دختر ۹ و پسر ۱۵ با پدر است و بدرود فرزند می تواند انتخاب کند البته زوجین میتوانند توافقی غیر ازین داشته باشند .
سلام .مطابق قانون تا7سال حضانت فرزند بامادر وبعد ان تابلوغ با پدر است
سلام روز بخیر حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و پس از آن در صورت عدم توافق والدین ، فرزند دختر تا 9 سالگی و فرزند پسر تا 15 سالگی حضانت با پدر و در نهایت پس از آن به تصمیم فرزند می باشد .
برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی میکنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.
بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه میباشد
سلام .قانونا حضانت فرزند پسر ودختر تاسن ۷ سال با مادر بعد ازآن تا رسیدن به سن بلوغ هریک به عهده پدر و بارسیدن به سن بلوغ خود عرزندان میتوانند تشخیص دهند وتصمیم بگیرند که باکدام یک از والدین خود زندگی کنند .البته زوجین میتوانند در خصوص حضانت و شرایط آن با هم توافق و تراضی نمایند .
درود بر شما.حضانت فرزند مشترک تا ۷ سالگی با مادر و سپس تا سن بلوغ و رشد باپدر است.در صورت اختلاف بین زوجین در حضانت فرزند با تقدیم دادخواست تشخیص آن با توجه به صلاحیت فرزند با دادگاه است.
با سلام حضانت چه پسر و چه دختر تا 7 سالگی با مادر است و بعد آن تا زمان بلوغ با پدر
سلام برای فرزند اعم ازدختر وپسر حضانت تا ۷سالگی با مادراست بعد از آن تا بلوغ با پدر وپس از بلوغ فرزند مختار است با هرکدام از والدین که مصلحت وی باشد زندگی نماید
بستگی به سن و جنسیت کودک متفاوت است
بادرود
باتوجه به مبانی فقهی و قوانین کشورمان عاملی که باعث ایجاد حق حضانت فرزند برای والدین می شود، بلوغ می باشد که طبق قانون برای دختران ۹ سالگی و برای پسران ۱۵ سالگی به عنوان سن حضانت در نظر گرفته شده است.
اصولا حضانت فرزند بر عهده هردوی والدین است. مگر در مواردی به طور خاص که صلاحیت قانونی هردو یا یکی از والدین رد شود. دراین صورت دادگاه خانواده برای سرپرستی فرزند تصمیم گیری می نماید.
موفق باشید
سلام
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ فرزند با پدر است.
سلام
حضانت تا هفت سال با مادر هست و بعد تا سن بلوغ با پدر ، سن بلوغ برای دختر ۹ سال و برای پسر ۱۵ است ، بعد از این انتخاب با فرزند است
با سلام،حضانت فرزند،تا هفت سالگی با مادر است بعد از آن اگر دختر باشد تا ۹ سالگی و اگر پسر باشد تا ۱۵ سالگی با پدر و بعد فرزند از سن حضانت خارج میشود و با هر کدام از والدین که تمایل داشت می تواند زندگی کند.
سلام حضانت تاهفت سالگی چه دختر چه پسر با مادر هست اگر درصورت طلاق توافقی نباشه دادگاه با توجه به شرایط،فرزند تعیین تکلیف خواهد کرد
باسلام
بعد از جدایی زوجین، ابتدا حضانت فرزندان تا سن ۷ سالگی (دختر و پسر) با مادر است و پس از آن تا به سن بلوغ رسیدن با پدر می باشد. پس از رسیدن به سن بلوغ فرزندان می توانند برای ادامه زندگی با هرکدام از والدین تصمیم گیری نمایند. در مواقعی که والدین در خصوص حضانت فرزندان اختلاف داشته باشند در نهایت دادگاه است که برای حضانت فرزندان و شرایط آن حکم صادر می کند.
ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی ایران
برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی میکنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.
تبصره - بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه میباشد
با عرض سلام و ادب
طبق قانون تا سن 7 سال با مادر و پس از آن دختر تا 9 و پسر تا 15 سال با پدر خواهد بود مگر توافقی جداگانه ای شود.موفق و پیروز باشید
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (7)
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (10)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (11)
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (9)
سید مصطفی سعیدی
1401/09/07-08:47:42