تخصص : خانواده
سلام . یکسال و نیم هست از همسرم جدا زندگی میکنم هنوز طلاق نگرفتم . همسرم اجازه ملاقات بچه ها رو نمیداد به تازگی از دادگاه تونستم رای ملاقات بگیرم . اما همسرم تو گوش بچه ها رو پر کرده بچه ها که یک پسر ۱۷ ساله و یک دختر ۸ ساله هستن تو کلانتری اظهار کردن ما نمیخوایم مادرمون و ببینیم .
حتی همسرم توکلانتری اجازه نداد دخترم من و ببینه و من باهاش صحبت کنم. کلانتری گزارش و برای قاضی فرستاده و مجددا نوبت دادگاه دارم
الان سوالم این هست آیا من پنج شنبه که مجددا بچه ها باید بیان میتونم درخواست کنم از مامور کلانتری من دخترم و ببینم و دخترم من و ببینه بدون اینکه پدرش حرفی بزنه ؟ و آیا ممکنه قاضی رای عدم ملاقات صادر کنه ؟
سلام امکان سلب ملاقات شما با فرزندان وجود ندارد مگر خود ایشان خواهان ملاقات با شما باشند شما این حق را دارید که بدون حضور کسی، با فرزند خود صحبت کنید.
سلامعلیکم ؛
رویه براین است که ملاقات با فرزند را برای ساعاتی مثلاً ۲۴ساعت ودر اختیار و همراه بودن فرزند با مادر وبدون حضور پدر تعیین میکنند و نه صرف دیدار چنددقیقه ای.
بنابراین شما میتوانید از مرجع قضائی مربوطه درخواست ملاقات و همراهی فرزندیافرزندان را بدون حضور پدر برای مدت زمان ۲۴ ساعت در روز مشخصی ازایام هفته را بدهید و آنوقت دادگاه شرایط و نحوه مربوط به زمان و مکان ملاقات و تحویل فرزند را مورد حکم قرار میدهد.
مؤیدباشید
با سلام،نیاز به بررسی حکم دارد، چرا که معمولا روز و ساعات و محل ملاقات تعیین میگرد و معمولا بدون حضور طرف دیگر است مگر اینکه قید شود (تا فرزند و مادر یا پدرش بتوانند راحت ملاقات و دیدار داشته باشند)اگر امکان تغییرش بود از طریق شعبه مربوطه اقدام کنید.
سلام سلام،نیاز به بررسی حکم دارد..
سلام درخواست ملاقات با فرزند از طریق مرجع قضایی با زمان و مکان مشخص میشود
با عرض سلام و ادب
رویه دادگاه بدین شکل است:
شما زمانی که براساس ابلاغیه در جلسه دادگاه حاضر می شوید به قاضی محترم پرونده بگویید که شرایط بدین نحو پیشرفت کرده و صورت جلسه را به نوعی تنظیم نماید که حداقل یک 24 ساعت فرزندان پیش شما باشند مثلا از ساعت 18 پنج شنبه تا 18 روز جمعه و همچنین درخواست کنید تا ضمانت اجرا برای این امر پیش بینی کند.
سلام
نیاز به بررسی حکم دادگاه خانواده است؛ زیرا شاید حکم به درستی مورد اجرا قرار نگرفته است. رویه بر این است دادگاه به مدت 24 ساعت و بدون هر یک از دو طرف ملاقات را حکم می دهد. اگر چنین حکمی نیست به دادگاه جهت چنین شرایطی درخواست مجدد دهید.
خانواده
پاسخ ها (0)
خانواده
پاسخ ها (2)
خانواده
پاسخ ها (4)
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (10)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (11)
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (9)
حکیمه خاتون صادقی
1401/07/13-22:25:50