تخصص : ارث
سلام، من در ملک موروثی پدری ساکن هستیم. گواهی انحصار وراثت صادر و تحریر ترکه انجام شده است. ما وراث همگی اقرار به اموال کردیم. شاکی را (برادر کفتارم) نماینده فروش کردیم که ظرف مهلت ۴۰ روزه ملک را بفروشد وگرنه پرونده به دادگاه برود که رفت. درواقع ما فریب خوردیم. این ترفند وکیلش بود.
حالا شاکی حکم بازداشت ملک را گرفته است. سوالم اینه که ایا بعد از بازداشت و اتمام مهلت اعتراض، تقسیم ترکه انجام میشه یا مستقیم به مزایده جهت فروش میره؟؟ [ ضمنا ملک قولنامه ای قدیمی و دستی است و در دسترس کفتار گداصفت نمیباشد]
درود
منظور از بازداشت ترکه آیا مهرموم آن است ؟ اگر تحریر ترکه صورت گرفته باشد مهروموم ترکه قابل پذیرش نیست( مستند ماده 192 قانون امور حسبی)
به هرحال برای تقسیم ترکه باید دادخواست طرح و بعد از تشکیل جلسه و ارجاع امر به کارشناس دادگستری جهت اظهار نظر مبنی بر قابل تقسیم بودن یا نبودن ترکه ، که در صورت قابل تقسیم نبودن حکم به فروش آن از طریق مزایده و در صورت قابل تقسیم بودن حکم به تقسیم ترکه صادر خواهد شد .
با توجه به شرایط شما، اگر ملک تحت بازداشت قرار گرفته باشد، ابتدا باید وضعیت قانونی آن بررسی شود. در نهایت، تصمیم نهایی در مورد اینکه آیا ملک به مزایده میرود یا تقسیم ترکه انجام میشود، به تشخیص دادگاه بستگی دارد.
با سلام،وقتی برادر خود را نماینده خود قرار می دهیدو توافق به فروش در مدت ۴۰ روز با توجه به رکود خرید و فروش می نمایید و در غیر این صورت پرونده به دادگاه برود.در دادگاه هم روال خود را اعم از تقسیم ترکه که می تواند فروش و مزایده هم باشد طی می نماید.
سلام
در دادگاه طبق روال رسیدگی می شود و ملک مزایده و در نهایت بین وراث تقسیم میشود
درود، تصمیم نهایی که آیا ملک به مزایده می رود یا تقسیم ترکه انجام می شود به نظر دادگاه بستگی دارد.
سلام
ابتدا ملک به مزایده میرود و سپس از محل فروش آن، سهمالارث تقسیم خواهد شد.
درود بر شما
دوست گرامی دقت بفرمایید که
اگر شاکی (برادر شما) حکم بازداشت ملک را گرفته باشد، این به این معناست که ملک تحت توقیف قرار گرفته و نمیتوان آن را به فروش رساند یا منتقل کرد تا زمانی که وضعیت حقوقی آن مشخص شود.
پس از صدور حکم بازداشت، اگر مهلت اعتراض به حکم به پایان برسد و هیچ اعتراضی صورت نگیرد، معمولاً مراحل تقسیم ترکه انجام میشود. در این مرحله، وراث میتوانند نسبت به تقسیم اموال و داراییهای موروثی اقدام کنند.
بهتر است از وکیل دادگستری مجرب مشورت دقیق تر لگیرید.
ارث
پاسخ ها (9)
ارث
پاسخ ها (10)
ارث
پاسخ ها (10)
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (2)
ارث
پاسخ ها (6)
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (3)
ارث
پاسخ ها (12)
ارث
پاسخ ها (3)
افشین طهماسبی
1403/06/30-02:59:53