تخصص : ارث
سلام.به موجب مواد 600 الی 602 قانون مدنی تقسیم نامه در موارد ذیل باطل و فاقد اثر حقوقی است1 . به موجب ماده 600 قانون مزبور هر گاه در حصه ( سهم ) هر یک از شرکا عیبی ظاهر شود که حین تقسیم، عالم به آن نبوده اند ، تقسیم نامه قابل ابطال است .2 . مطابق ماده 601 قانون مدنی هرگاه تقسیم به غلط واقع شده باشد ، تقسیم نامه باطل است .3 . به موجب ماده 602 قانون مزبور هرگاه تقسیم توأم با اختلاط مال غیر بوده باشد، در صورتی که مال غیر به تساوی در تمام سهم ها نباشد تقسیم باطل است .حکم قضایی اینکه چه باشد بستگی به شرایط وادله ودفاعیات دارد
باسلام ودرود درصورتی که مشمول قانون مدنی نشود نمیتوانند باید اثبات نمایند که تقسیم ایراد دارد
باسلام؛آنها مدعی محسوب شده که باید مستند به مواد 601 تا602 قانون مدنی ادعای خود رااثبات نمایندالبته مطابق رویه قضایی درصورت اجرای طولانی مدت تقسیم نامه و عدم اعتراض به آن در خلال این مدت و انجام نقل و انتقالات سهم برخی مالکین بر مبنای تقسیم نامه، دعوای اعلام بطلان تقسیم نامه مسموع نخواهد بود.
سلام
دعوای اعلام بطلان تقسیمنامه با عنایت به اینکه تقسیمنامه ممضی به امضای خواهران و برادران شده است به علاوه از مال مورد تقسیم نیز به نحوی استفاده کردهاند و زمان نسبتاً طولانی نیز سپری شده است به نتیجه ختم نخواهد شد.
درود، دعوی ابطال تقسیم نامه از آنجا که برادران و خواهران تقسیم نامه را امضا نموده و از آن مال استفاده کرده اند و زمان طولانی از آن سپری شده است منتج به نتیجه نخواهد شد.
ارث
پاسخ ها (3)
ارث
پاسخ ها (0)
ارث
پاسخ ها (10)
ارث
پاسخ ها (10)
ارث
پاسخ ها (10)
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (2)
ارث
پاسخ ها (6)
ارث
پاسخ ها (4)
ارث
پاسخ ها (3)
عذرانصرآبادی
1403/05/21-16:14:25