تخصص : ارث
سلام و دورود
مادر اینجانب در زمان فوت خویش در وصیت نامه قید نموده که نصف منزل (500متر مربع) به عنوان ثلث خرج خیریه گردد (ثلث مازاد بر ارث نیست)، ولی بعد از فوت مادرم، پدرم ازدواج مجدد نموده و به وصیت نامه عمل نکرده و نصف منزل را به نام خود و نصف دیگر را به نام برادر ناتنی اینجانب انتقال داده است؛ آیا می توانم با وصیت نامه در خواست ابطال اسناد را نمایم؟ ضمنا مادرم برای انجام وصیت و به خصوص ثلث امین یا وصی تعیین ننموده است.
سلام .اگر منزل مالکیت ان به نام مادر بوده وجز ماترک وی حسوب می شود وبین وراث بدون رضایت بر خی وراث تقسیم صورت گرفته است بله بدوا با اخذ گواهی انحصاروراثت می توانید ابطال تقسیم نامه وسپس ابطال اسناد را بخواهیددر ضمن برادر ناتنی از مادر شما ارث نمی برد .
با سلام
چنانچه وصیت نامه مادر شما محضری باشد ، یا به دست خط خودش باشد یا پس از نوشتن وصیت آن را در اداره ثبت اسناد به امانت گذاشته باشد البته اگر سواد نداشته باشد
معاملات بر خلاف وصیت نامه قابل ابطال است
با سلام شما با اخذ گواهی انحصار وراثت و با تنفیذ وصیتنامه از طریق دادگاه بطلان معاملات انجام شده به طرفیت پدر و برادرناتنی خود را بخواهید و سپس نسبت به ماترک بجا مانده که وصیت روی آن نشده ددخواست تقسیم ترکه با احتساب کلیه خسارات دادرسی دهید.
بله.ابطال تقسیم رومیتونید بگیرید
سلام اولا در فرض شما برادر ناتنی از مرحوم مادرتان ارث نخواهد برد .ثانیا در صورتی که وصیت نامه به صورت عادی بوده ،شما دادخواست صدور حکم مبنی بر تنفیذ وصیت نامه وابطال اسناد تنظیمی بنام پدرو برادر ناتنی تان را مطرح کنید
سلام
اگر ملک جز اموال مادرشما بوده نمیتواند به برادر ناتنی به عنوان ارث منتقل شود
سلام
خانه جزء ماترک به حساب میآید و مطابق با گواهی انحصار وراثت صادر شده از سوی شورای حل اختلاف و وصیتنامه تنظیمی از سوی مادر مرحوم شما باید تعیین تکلیف شود فلذا اقدام پدر شما خارج از قانون است و به عبارت بهتر اقدام غیرقانونی صورت گرفته است. بنابراین دادخواست به خواسته ابطال سند رسمی را تقدیم دادگاه کنید.
درود
قبل از هر چیز از طریق شورای حل اختلاف با تهیه مدارک لازم نسبت به دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام کنید و بعد از عمل به وصیت پدر شما یک چهارم ارث میبرد و الباقی آن به فرزندان تعلق میگیرد و برادر ناتنی شما جزو وراث مادری نیست و ارث نمیبرد.
لذا پس از دریافت گواهی حصر وراثت نسبت به ابطال نقل و انتقالات خلاف قانون اقدام بفرمایید.
ارث
پاسخ ها (12)
ارث
پاسخ ها (3)
ارث
پاسخ ها (5)
ارث
پاسخ ها (7)
ارث
پاسخ ها (8)
ارث
پاسخ ها (11)
ارث
پاسخ ها (5)
ارث
پاسخ ها (6)
ارث
پاسخ ها (7)
ارث
پاسخ ها (10)
عذرانصرآبادی
1400/11/16-14:19:10