وکیل پایه یک دادگستری ، سابقه وکالت در دعاوی جرایم اقتصادی ، دعاوی ملکی ، دعاوی سایبری و رمز ارزها ، شرکت های تجاری ، اسناد و تعهدات ، دعاوی اختلاس ارتشاء و کلاهبرداری
سلام
من چند سالی هست با ی صرافی ایرانی کار میکنم.
چند ماه پیش تو نوسانات قیمت ی توکن سود کردم، به نحوی که حدود ۵۰ ت رسوندم به ۳۰۰ ت بعد هم به تتر تبدیل کردم و از این حساب ۴۲۲۰ تتر خارج کردم.
بعد مدتی دوباره تترهارو وارد حسابم کردم و دوباره معاملات ادامه دادم، حساب من به ۴۶۶۰ تتر رسیده بود، تا اینکه از صرافی با من تماس گرفتند که در معاملات شما ابعام وجود دارد که باید بررسی شود و اجازه برداشت به من نمیدهند.
چندین بار از راههای مختلف با مدیر عامل و مدیر مالی ارتباط داشتم که اعتقاد دارند که فاصله زمانی معاملات نباید زیر ۱۰ دقیقه باشه. جالبه که تو بازاری که انقدر نوسان داره، چرا شما باید برای معاملات من تصمیم بگیرید.
حالا هم جواب مشخصی نمیدن، بنظرتون چکار کنم؟
بر اساس قانون اون پلتفرم تبادل رمز حق منع دسترسی شما رو نداره و اگر ابهام یا ایرادی در تبادل شما مشاهده کرده می تونه در دادگاه اقدام قانونی کنه و شما حق دفاع دارید . بنابراین شما می تونید هم شکایت کیفری کنید و هم اقامه دعوی حقوقی
سلام، بنده شکایتی داشتم با موضوع فروش مال غیر که متهم به زندان ، رد مال و جزای نقدی محکوم شد اگر رای قطعی شود اجرای احکام و جلب متهم به چه صورت خواهد بود ، از طرفی بنده دادخواست غرامات دادم با توجه به اینکه دادخواست حقوقی بنده هم مربوط به پرونده کیفری میشود آیا در اجرای احکام این موضوع لحاظ میشود و ثمن بعلاوه غرامات به بنده پرداخت میشود یا نه اجرای احکام کیفری و حقوقی از هم جداست و هر حکمی جداگانه اجرا میشود و سوال آخر اینکه آیا متهم بدون رضایت بنده میتواند از تخفیف مجازات استفاده کند یا خیر تخفیف در صورت اخذ رضایت از شاکی اعمال خواهد شد ؟
با توجه به این که دادنامه از شعبه کیفری 2 صادر شده و حتما از این حکم تجدیدنظر خواهی به عمل آمده است ، در این حال وظیفه محاکم تجدید نظر این است که با توجه به اوضاع و احوال متهم و بررسی سوابق وی و دیگر موارد ، به تناسب مجازات شعبه کیفری 2 با جرم ارتکابی نیز توجه کنند و امکان دارد که میزان حبس یا جریمه کاهش یابد . بعد از قطعیت رای پرونده به اجرای احکام ارجاع می شود و مراحل اجرا انجام می شود که دوستان در اظهارات خود پاسخ شما را داده اند .
سلام وقت بخیر ببخشید پدرم فوت شده و در قولنامه ای که نوشتیم مادربزرگم سهم الارث خودش رو به نوه هاش هبه کرده اگر ملک هبه شده ما اجاره داده باشیم یا این که به کسی فروخته باشیم خواستم بپرسم مادربزرگم میتونه ادعا کنه که ملک هبه شدش رو برگردونه؟ در چه صورتی میتونه ملک هبه شده رو برگردونه؟
بر اساس بند ۳ ماده ۸۰۳ قانون مدنی اگر شما ملک رو به شخص دیگه ای انتقال داده باشید ، حق رجوع از هبه از بین می رود ولی اگر ملک هنوز در اختیار شما باشد مادر بزرگ می تواند درخواست رجوع هبه را بدهد
سلام
پدر بنده زمان جنگ سرباز بود اما بعد جنگ اواسط سال 69 به محل عملیاتی کردستان اعزام شد برای اقدامات بعد جنگ و 10 ماه دوران خدمتش رو اونجا گذروند و خدمت کرد این دوران خدمتش مشمول ایثارگری نمیشه ؟ اصلا راهی نداره که این کارت ایثارگری بهش تعلق بگیره ؟
رزمنده ایثارگر بنا بر تعریف در قانون جامع حمایت ایثارگران می بایست در جبهه های جنگ حضور داشته باشد و اگر پدر شما مدرکی دال بر خدمت در جبهه های جنگ دارند با مراجعه به کمیسیون ایثارگری بنیاد شهید و امور ایثارگران می تونند پیگیری کنند