تخصص : خانواده
سلام وخسته نباشیدخدمت شما،من خانمی ۲۸ساله هستم که ۱۰سال ازدواج کردم و۲فرزنددارم پسرم ۹ساله ودخترم ۷ساله،بچهام پیش پدرشونن،ومن ۶ماهی هست اومدم خونه پدرم،ومیخاستم ازشوهرم جدابشم واقعا خسته شدم ازشوهرم حبسم کرده بودبددهنه وکتک میزنه جلوبچهام ،بابخشیدن مهریه میتونم طلاق بگیرم؟مدرکی ندارم که بتونم بدبختیاموثابت کنم ،لطفاکمکم کنیدچطورمیتونم ازش جدابشم؟؟؟
سلام.شما میتوانید باستناد عسر و هرج (مشقت و سختی)دادخواست طلاق بدهید.اگر قبلا شکایت ضرب و جرح ثبت کردین به آن پرونده استناد کنید.همچنین به عدم پرداخت نفقه و توهین و فحاشی ایشان استناد کنید.اگر شهودی دارید به دادگاه معرفی کنید.همزمان دادخواست مطالبه ی نفقه و همچنین مهریه ی خود را به اجرا بگذارید. اگر شما را از منزل بیرون کرده و طی این مدت نفقه ای نپرداخته شکایت کیفری ترک انفاق ثبت کنید.در صورتی که ایشان نیز مایل به طلاق هستند دادخواست طلاق توافقی ثبت کنید یا به دفتر اسناد رسمی مراجعه و همزمان وکالت در طلاق از ایشان بگیرید و کل یا بخشی از مهریه ی خود را نیز ببخشید و با اخذ قرارداد با وکیل دادگستری از طریق همین سایت خود را طلاق بدهید.
سلام .اگر وکالت درطلاق نداشته یا توافقی طلاق گرفته نشود طلاق به درخواست زن منوط به اثبات عسروحرج خویش است ...
باسلام
سه راه برایرطلاق وجود دارد: توافق با همسرتان که در بهترین حالت با بخشش مهریه است، وکالت در طلاق داشته باشید، عسروحرج خود را اثبات کنید یعنی اثبات عدم تحمل زندگی مشترک به دلایلی از قبیل در حبس بودن زوج، اعتیاد زوج، ضرب و جرح توسط زوج و...
سلام. درخصوص طلاق از سوی زوجه بایستی موارد عسر و حرج اثبات گردد . همچنین درصورت وجود وکالت در طلاق نیز میتوانید اقدام نمایید و راهکار آخر نیز طلاق توافقی است که نیازمند توافق طرفین درخصوص مسائل مالی و حضانت فرزندان می باشد
سلام می توانید عسروحرج خود را به استناد عدم پرداخت نفقه یا ضرب وجرح ثابت وطلاق بگیرید یا طلاق توافقی با بخشیدن قسمتی یا تمام مهریه بگیرید
می توانید با بخشش حقوق مالی خود توافقی از شوهرتان جدا شوید.
با سلام،از آنجا که طلاق ایقاع است و با اراده مرد انجاممبشود شما برای این امر باید عسر و حرج خود را ثابت کنید و یا توافقی با بخشش تمام یا بخشی از مهریه یا هر توافق دیگری از هم جدا شوید.
طلاق حق مرد است و زن تنها زمانی میتواند طلاق بگیرد که یا عسر و حرج خود را ثابت نماید که پروسه و توضیحاتی طولانی دارد که توصیه میشود حتما با یکی از همکاران در این خصوص ارتباط بگیرید .
یا وکالت در طلاق داشته باشید و یا طلاق توافقی بگیرید .
توصیه میکنم با یکی از کارشناسان سایت تماس تلفنی برقرار نمایید
سلام وقت بخیر؛ چنانچه وکالت در طلاق از طرف زوج نداشته باشید یا نتوانید با زوج به صورت توافقی برای طلاق اقدام کنید، می توانید از شروط دوازده گانه ضمن عقد ازدواج که در صورت تحقق هر کدام از آن ها، زن می تواند دادخواست طلاق بدهد یا اثبات عسر و حرج خود برای طلاق اقدام نمایید. در رابطه با طلاق به درخواست زوجه، ظرایف و پیچیدگی هایی دارد که مراجعه و مشاوره با وکلای دادگستری متخصص در این زمینه را ضروری می نماید.
سلام شما ابتدا باید عسر و حرج خود را اثبات کنید
بله درخصوص طلاق از سوی شما بایستی موارد عسر و حرج تون اثبات گردد
که در این خصوص با یک وکیل در ارتباط باشید
سلام .یا باید وکالت در طلاق از همسرتون داشته باشید یا در خصوص بذل حقوق مالی ناشی از نکاح از طرف شما و اعطای حق طلاق از طرف ایشان به توافق برسید و یا با طرح دعوی به خواسته طلاق عسر و حرج مستند به مدارک و ادله کافی مثلا وجودگزارش پلیس ۱۱۰ مبنی بر ایراد صدمه بدنی عمدی به شما از طرف ایشان و صدور نظریه پزشکی قانونی ،تنظیم استشهادیه مبنی بر بد اخلاقی ،سو معاشرت و بد دهنی همسرتون و غیره بتوانید ثابت کنید که در حال حاضر با شرایطی سخت مواجه هستید و امکان ادامه زندگی مشترک با همسرتون وجود ندارد .
با سلام میتوانید با استناد به ضرب و جرح فحاشی و آزارتان طلاق بدلیل عسر و حرج را مطرح نمایید همچنین مهریه اتان را به اجرا بگذارید و درخواست حضانت فرزندانتان را هم بدهید.
سلام
بطور کلی زوجه میتواند با اثبات عسر و حرج خود یعنی سختی و مشقتی که در زندگی با زوجه دارد طلاق خود را بگیرد بعنوان مثال در صورتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفته است میتواند با مراجعه به پزشکی قانونی این امر را به اثبات برساند یا در صورتی که بد دهنی میکند با ضبط صدا و فیلم گرفتن(اگرچه جزو امارات حساب میشوند) میتواند عسر و حرج خود را به اثبات برساند.
باسلام
با این شرایط طلاق خیلی سخت است مگر اینکه با ایشان به توافق برسید
سلام با اثبات عسروحرج شما میتوانید طلاق بگیرید
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (5)
خانواده
پاسخ ها (5)
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (10)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (11)
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (9)
سعید زندیه
1401/08/15-16:51:00