تخصص : خانواده
درود بر شما.شما میتوانید شکایت کیفری ترک انفاق به علت بیرون انداختن از منزل مشترک و عدم پرداخت نفقه علیه ایشان ثبت کنید.در مورد حضانت فرزند تا ۷ سالگی بر عهده ی مادر و سپس با پدر است که در صورتی که فرزندتان بیش از ۷ سال دارد میتوانید بعد از طلاق با اثبات عدم صلاحیت همسرتان به دلایل متعدد از داگاه خانواده تقاضای سلب حضانت از ایشان را بنمایید
سلام و عرض ادب سرپرستی و حضانت طفل تا۷سال با مادر در صورت جدایی میباشد، و از ۷تا ۹سال با پدر مگر عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید.بعد از ۹سال هم برای دختر بحث حضانت مطرح نیست ، در مورد اخراج شما از منزل حتما صورت جلسه کنید از طریق کلانتری و اظهارنامه به تمایل به زندگی مشترک و .. دهید.
سلام. درخصوص اخراج شما توسط ایشان می توانید ضمن صورتجلسه نمودن موضوع در کلانتری، نسبت به نفقه خود و فرزند اقدام حقوقی نمایید. همچنین حضانت تا سن ۷سالگی با مادر بوده و پس از این سن تا رسیدن به سن قانونی حضانت با پدر می باشد و پس از سن قانونی نیز ، فرزند تصمیم می گیرد که با کدام یک از والدین خود زندگی کند.
با سلام نسبت به اخراج شما میتوانید شکواییه ترک انفاق و اخراج از منزل مطرح نموده و همچنین می توانید نسبت به سرپرستی دختر خود اگر بیشتر از ۷ سال سن دارد میتوان عدم صلاحیت و سلب حضانت پدر را به اثبات و خود تقاظای سرپرستی وی را به اداره سرپرستی دادسرا ارائه دهید
سلام.در مورد اخراج شما وفرزتدتون از منزل توسط همسرتون ،با تنظیم استشهادیه محلی و اطلاع دادن قضیه به پلیس ۱۱۰ و تنظیم صورتجلسه اقدام به طرح شکایت دائر بر ترک انفاق نمائید .از لحاظ حقوقی هم میتوانید دادخواست مطالبه نفقه خودتون وفرزندتون رو علیه ایشام مطرح نمائید .حضانت فرزندان چه پسر چه دختر تا ۷ سالگی با مادر هست،بعد از آن تارسیدن به سن بلوغ شرعی یعنی ۹ سال ،حضانت دختر با پدر هست که میتوانید با طرح دادخواست به خواسته عدم سلب حضانت ، عدم صلاحیت و نکهداری فرزند توسط پدر را اثبات نمائید اما از سن ۹ سال به بعد دختر خودش میتواند تصمیم بگیرید که با پدر زندگی کند یا مادر .
سلام جهت بیرون نمودن خود وفرزند از منزل صورتجلسه کلانتری تنظیم ودادخواست نفقه خود وفرزند را داده وبرای سرپرستی هم اگر فرزندتان زیر ۷سال است سرپرستی با شماست بعدازآن را باید درخواست به اداره سرپرستی داده وعدم صلاحیت پدر را اثبات کنید
با سلام،حضانت دخترتان تا هفت سالگی با مادرراست و سپس تا۹ سالگی با پدر است و سپس با تمایل خودش میتواند نزد پدر یا مادر زندگی کند حضانت و نگهداری با ولایت دو مقوله جداست و ولی قهری فرزند شما پدر و سپس جد پدری می باشد در مورد قیومیت نیز عدم صلاحیت پدر ابتدا باید ثابت شود.بابت ترک انفاق و مطالبه نفقه امکان شکایت کیفری یاحقوقی با مستندات و مدارک هست.
ولایت فرزند با پدر و جد پدری است.
حضانت با پدر و مادر است و چنانچه طلاق بگیرند تا هفت سالگی با مادر و از ۷سالگی تا بلوغ با پدر است و بعد از بلوغ فرزند آزاد است در انتخاب زندگی با پدر یا مادر .
تا ولایت قهری وجود دارد قیمومت مطدح نمیباشد .
تا قبل از طلاق امکان جداسازی حضانت فرزند نیست
قانونا حضانت تا سن ۷ سالگی با مادر بوده و پس از ان با پدر می باشد و پس از سن بلوغ ، خود فرزند تصمیم می گیرد که با کدام یک از والدین خود زندگی کند.
شوهر شما ولی فرزندان است نه قیم
سلام
دادخواست نفقه تقدیم دادگاه خانواده کنید. نکته دیگر تا زمانی که ولی قهری در قید حیات باشد مبحث قیمومیت مطرح نخواهد شد. اگر منظور شما حضانت است آن هم به دلیل اینکه متارکه نکرده اید امکان ندارد.
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (5)
خانواده
پاسخ ها (5)
خانواده
پاسخ ها (6)
خانواده
پاسخ ها (10)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (9)
خانواده
پاسخ ها (11)
خانواده
پاسخ ها (8)
خانواده
پاسخ ها (9)
سعید زندیه
1401/08/13-22:28:30